nurul faizin's FotoPage

By: nurul faizin abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Aug-2008 15:21 Email | Share | | Bookmark
august 2008......

 
 
 
View all 24 photos...
sepanjang ogos ni padat dengan program kekeluargaan di samping aktiviti sekolah.ni gmbr masa balik kg husband di Kudat, perjalanan lebih kurang 3 jam, penat giler..kitaorg travel pakai kancil jer...hahahaha, jimat petrol.then,gmbr kat bawah tu..program bulan kemerdekaan di sekolah..aku ikat kontrak jadi emcee...


Monday, 18-Aug-2008 14:37 Email | Share | | Bookmark
KENANGAN TERINDAH SEPANJANG 2007.....

 
 
 
View all 24 photos...
ni gambar masa pregnant dah nak masuk 7 bulan, kat LCCT KK nak fly ke semenanjung.. stay kat semenanjung sehingga habis pantang....
then ni gmbr masa nak fly ke kk, time tu si aishah baru je 4 bulan...
aku selitkan jugak gmbr masa minggu orientasi kpli, join pertandingan nasyid... dan masa camping di Lahad Datu..naik bas ramai2, perjalanan lebih kurang 12 jam..penat siot...........


Monday, 18-Aug-2008 03:51 Email | Share | | Bookmark
nik nur aishah .... nik and zien junior

 
 
 
View all 41 photos...
sori lama tak upload gmbr, tetiba hilang igatan macam mana nak upload gambar. lagi pun, last year pregnant, asyik ulang alik dari kk-k.trg, tak dan nak upload. but this year pulak, sibuk urus anak, dapat kpli dan kuliah master, busy giler, skrg ok skit....k, ni gambar buah hati kesayangan kami..NIK NUR AISHAH was born on the 29 of august 2007...


Tuesday, 15-May-2007 02:13 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan dan Resepsi serta Majlis Bertandang

suami ku dinikahi sendiri oleh bapaku
 
 
View all 40 photos...
kepada kawan2 yang tak berkesempatan menghadiri kenduri kawin aku pada 23 dan 24 Jun 2006 serta majlis bertandang pada 1 july 2006.. ni gambar kawin buat tatapan..simple2 je..


Tuesday, 15-May-2007 01:51 Email | Share | | Bookmark
Balik sabah baa...

 
 
auntie norr
View all 12 photos...
ni first time aku fly ke sabah..sedih jugak la...mama dan abah serta adik2 tak dapat antar aku kat LCCT..nasib abg & kakak, ayah jie n family (family sayang..) yang menghantar kami...
yang paling sedih...macam mane eak live kat sabah nanti ? sama ke mcm duk kat besut???hehehe..em, skrg ok suda...best jugak duk sabah tapi yang tak best susah nak cari masakan semenanjung...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net